Particulier

Autoglym voor de particuliere markt

Voor de particuliere markt levert Handelsonderneming Vellema aan wederverkopers een ruim assortiment aan reinigers en poetsmiddelen van Autoglym. Deze worden geleverd in de bekende kleinere verpakkingen. Ook is het mogelijk diverse combinaties van poetsproducten samen te stellen in gebruiks- of cadeauverpakking. Samenstelling is altijd naar wens van de klant waarbij Handelsonderneming Vellema wel samen met de klant let op de juiste combinatie.

Het enorme assortiment bestaat o.a. uit verzorgingsproducten voor:

Auto

Deze producten bieden een langdurige bescherming en glans, ongeacht het merk of type auto. Ons uitgebreid productenprogramma zorgt er voor dat geen plekje van uw auto onverzorgd blijft.

Caravan & Camper

De ongeëvenaarde ontwikkeling in voertuigonderhoud is uitgebreid met een gebruikersvriendelijk product voor caravan en camper. Het biedt een effectieve oplossing voor veel voorkomende schoonmaakproblemen.

Motorfiets

Ook is er nu een verzorgingslijn voor motoren beschikbaar. De lijn wordt aangevoerd door een zeer goede reiniger, gevolgd door andere verzorgingsproducten. Het resultaat was nog nooit zo goed.

Boot & Jacht

Steeds vaker worden de producten van Autoglym gebruikt voor andere doeleinden dan auto's. Veelvuldig komt men deze producten tegen in de scheepvaart, op boten en jachten.